Discreet verzonden via PostNL of Kiala | Grote keuze uit sexspeeltjes, films & lingerie!

Mijn winkelwagen

0 item(s) - € 0,00

Gratis attentie

bij bestellingen boven € 50,=

Geldt voor alle artikelen in onze winkel

Untitled Document

Wij verzenden alle bestellingen in een discrete verpakking via PostNL of Kiala. de verzendkosten binnen Nederland bedragen slechts € 3,99 en naar het buitenland € 7,99 (binnen Europa).

Pakket afhalen bij een centraal gelegen punt in de buurt, wanneer u dat wilt? Dat kan met Kiala. Diverse winkels in uw buurt zijn een Kiala afhaalpunt. Bij het afrekenen kunt u kiezen voor het dichtsbijzijnde afhaalpunt. Binnen enkele dagen krijgt u bericht dat uw bestelling aangekomen is en klaar staat om afgehaald te worden op een tijdstip dat u wilt. Uiteraard worden ook deze pakketten discreet verpakt.

Als afzender gebruiken wij enkel ons adres:

Postorder Hellevoetsluis
Struytse Hoeck 5
3224 HA Hellevoetsluis

 

Omruilingen / technische retouren:
De geleverde produkten kunnen om begrijpelijke hygienische redenen niet worden geruild of worden terug gezonden. Geleverde dvd's kunnen ook niet geruild of geretourneerd worden.

Uitzondering zijn eventuele technische defecten. Hoewel al onze produkten voldoen aan de kwaliteitseisen en door de fabrikanten uitvoerig zijn getest, komt het wel eens (sporadisch) voor dat een nieuw produkt defect is. Voor defecte produkten geldt de volgende retour procedure :


Defecte produkten moeten binnen 8 dagen na ontvangst per mail bij klantenservice gemeld worden, waarbij u de aard van het defect aan geeft.

Na toewijzing van de klacht ontvangt u een retournummer en kunt u het defecte produkt retourneren.

IntiemWinkelen accepteert geen retouren zonder retournummer.

IntiemWinkelen betaalt de verzendkosten van zendingen met een retournummer aan u terug. Wij zullen het defecte artikel gratis omruilen voor hetzelfde produkt.

IntiemWinkelen accepteert geen ongefrankeerde retourzendingen.

Deze retourregeling geldt alleen voor defecten die het gevolg zijn van fabricage fouten.